Ga naar hoofdinhoud
Onze zonnepanelen
Omvormer.
Onze laadpaal

Bij ons kun je ook les in een automaat krijgen. Een volledig elektrische Hyundai Kona electric 64kw met een bereik van 480 km die rijd op stroom opgewekt door onze eigen  zonnepanelen , 100 % duurzaam dus.

Automaat rijles geeft veel rust om je te focussen op je verkeerstaak de bediening van het schakelmechanisme valt immers weg. Momenteel worden er meer automaat auto’s verkocht dan schakel auto’s , grote kans dat als je zelf in de toekomst in een auto rijd die geen schakelbak meer is, tevens rijden veel ouders al in een automaat. Een aantal automerken produceert al geen schakelwagens meer zoals Bmw en Mercedes. Het aantal lesuren wat nodig is met een automaat is aanzienlijk minder dan in een schakelbak, 30 tot 40 % minder lesuren zijn nodig om goed opgeleid op examen te kunnen. In Nederland geldt code 78 deze krijg je op je rijbewijs als je in een automaat examen gedaan hebt het betekend dat je niet in een schakelbak mag rijden, dit weerhoud veel mensen om in een automaat les te nemen. Code 78 wordt momenteel in veel landen afgeschaft zoals bv Duitsland waar je in een automaat mag afrijden en mocht je tocht in een schakelauto willen rijden kun je een certificaat behalen waarmee je aangetoond heb met een schakelauto te kunnen omgaan. Onze verwachting is dat dit spoedig ook in ons land geïntroduceerd gaat worden.

Met les in de automaat kun je per direct starten bij ons, er is hiervoor geen wachtlijst. Tevens bieden wij de mogelijkheid om in korte tijd je rijbewijs te behalen vanaf 2 weken tijd is dit al mogelijk mits je in bezit ben van je theorie en voldoende tijd heb om te rijden. Wij zorgen voor een praktijkexamen op korte termijn! ( alleen automaat )

 

 

Lesprijzen voor automaat;

  • 1 uur les € 57,- 
  • Eerste examen € 250,-
  • Tussen tijdse toets € 250,-
  • Herexamen € 250,-                                        

Aanmelden

  • Gegevens

    We hebben het gigantisch druk met les schakelauto en hanteren een wachtlijst. Naar les met de automaat is vooralsnog minder vraag, wij bieden aan om totdat er ruimte is in een schakelauto de eerste 5 a 10 uur automaat te doen. Zo kun je toch spoedig starten en een goede basis vaardigheid ontwikkelen om je rijopleiding af te ronden in de schakelauto. * Alleen mogelijk als je woonachtig ben in de gemeente Schagen, Bergen of Alkmaar.
  • *Bij aanhangwagen rijles vul je 'ja' in.
  • Wij nemen geen leerlingen aan die reeds bij een andere rijschool gelest hebben, kun je je autorijles alleen na 18.00 les nemen? Probeer het bij een andere rijschool , wij nemen je niet aan.

 

Back To Top