skip to Main Content

Bij ons kun je ook les in een automaat krijgen. Een volledig elektrische lesauto die rijd op stroom opgewekt door onze eigen 48 zonnepanelen , 100 % duurzaam dus.

Les in een automaat geeft veel rust om je te focussen op je verkeerstaak de bediening van het schakelmechanisme valt immers weg. Momenteel worden er meer automaat auto’s verkocht dan schakel auto’s , grote kans dat als je zelf in de toekomst in een auto rijd die geen schakelbak meer is, tevens rijden veel ouders al in een automaat. Een aantal automerken produceert al geen schakelwagens meer zoals Bmw en Mercedes. Het aantal lesuren wat nodig is met een automaat is aanzienlijk minder dan in een schakelbak, 30 tot 40 % minder lesuren zijn nodig om goed opgeleid op examen te kunnen. In Nederland geldt code 78 deze krijg je op je rijbewijs als je in een automaat examen gedaan hebt het betekend dat je niet in een schakelbak mag rijden, dit weerhoud veel mensen om in een automaat les te nemen. Code 78 wordt momenteel in veel landen afgeschaft zoals bv Duitsland waar je in een automaat mag afrijden en mocht je tocht in een schakelauto willen rijden kun je een certificaat behalen waarmee je aangetoond heb met een schakelauto te kunnen omgaan. Onze verwachting is dat dit spoedig ook in ons land geïntroduceerd gaat worden.

Om de stap kleiner te maken om in een automaat les te nemen geven wij bij onze automaat pakketten de mogelijkheid om na 1 jaar rijervaring automaat een schakelexamen te doen met 5 of 10 uur les schakel voor een gereduceerd tarief ( zie onze losse tarieven )

Met les in de automaat kun je per direct starten bij ons, er is hiervoor geen wachtlijst.

Lespakketten voor automaat;

  • 20 uur rijles + examen + TTT : € 1440,-
  • 30 uur rijles + examen + TTT : € 1960,-                                              

Aanmelden

  • Gegevens

  • *Bij aanhangwagen rijles vul je 'ja' in.
  • *Heb je voorkeur voor een bepaalde instructeur (s) kun je deze hier invullen.
  • Wij nemen geen leerlingen aan die reeds bij een andere rijschool gelest hebben, kun je je autorijles alleen na 18.00 les nemen? Probeer het bij een andere rijschool , wij nemen je niet aan.

 

Back To Top
X