skip to Main Content

 

Slaag in 1 keer voor je theorie-examen

Vind je het moeilijk om te studeren voor je theorie-examen? Je bent niet de enige. De afgelopen tijd slagen steeds minder mensen voor het theorie-examen. Met de meest recente en beste ééndaagse theoriecursus van Hoogeboom die gegeven wordt door Eef van Economo begin je optimaal voorbereid aan het examen. Geen zorgen, jij slaagt wel!

Wil je toch zelf studeren voor je theorie examen kijk dan hier naast in het filmpje hoe dit te regelen.

Studie materiaal om zelf te leren kun je in onze webshop bestellen.

Snel de stof beheersen met een theoriecursus van Hoogeboom.

De meeste mensen vinden het moeilijk om avond aan avond met hun neus in de boeken te zitten ter voorbereiding op het theorie-examen. Wanneer je last hebt van examenangst is het belangrijk om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom geeft Hoogeboom ism Rijschool Economo theoriecursussen in wijkcentrum Mare Nostrum in Alkmaar. Op interactieve wijze nemen we alle stof voor het examen door. Zo wordt het theorie-examen een fluitje van een cent.

Ook wanneer je extra veel moeite hebt met het theorie-examen door dyslexie of leerproblemen helpen wij je door de leerstof.      De kosten bedragen € 100,00 voor de cursus inclusief het examen en kan op de cursus dag voldaan worden.

Zo gaat het theorie examen;

De cursus dag is op maandag 30 April van  8.30 – 15.00  examen dinsdag 1 Mei in de ochtend.

Geef je hieronder op en vergeet niet ‘theoriecursus’  aan te vinken.

Gegevens:

ManVrouw

Aanmelding
AutorijlesAanhangerrijlesTheorie cursus

Jouw opmerking

 

Back To Top
X