Een rijopleiding is niet compleet zonder een goede kennis van de verkeersregels. Onze ervaring is dat veel leerlingen het leren van de theorie vervelend of lastig vinden daarom hebben wij een theorie trainings avond ontwikkeld waar we uitleggen hoe en wat je het beste kunt leren voor je theorie examen.

De training bestaat uit een avond van 19.00 tot ongeveer 21.30. Ongeveer om de 6 weken houden wij deze cursus in ons cursus lokaal te Warmenhuizen. Theorie leer materiaal  kun je vanuit onze webshop bestellen, je  kan dan zelf de keuze maken welk leermiddel het best bij je past.

Een theorie examen bestel je op www.cbr.nl, je kan dan ook kiezen voor een examen met extra tijd bij dit examen zit ook geluid.

Wij adviseren om eerst de theorie te behalen en daarna te starten met praktijkles. De behaalde theorie is 1,5 jaar geldig.

Bent je nog niet begonnen met praktijklessen bij onze rijschool kunt je natuurlijk ook meedoe, les je bij een andere rijschool kun je ook meedoen maar zijn de kosten € 25,-

Moeite met het theorie examen en misschien al meerdere malen gezakt?Dan kun je individueel theorie examen doen Je kunt dit via ons inboeken de kosten hiervan zijn  €100,- Info; info@autorijschoolhoogeboom.nl

Om mee te kunnen doen met onze training dien je ons een mail te sturen met de datum waarop je aanwezig wil zijn. Je dient zelf je theorie examen te boeken op www.cbr.nl, een theorie examen kost € 31,25  en kan met Ideal betaald worden.

Zo gaat het theorie examen;

Data theorietraining;

Woensdag 22 November 19.00 – 21.00     is helaas vol

Woensdag 3 Januari 2018   19.00 – 21.00

Neem een opgeladen telefoon of tablet mee!

 

Voor alle data geldt ;  VOL = VOL  geef je tijdig op!

Schrijf je hier in ; info@autorijschoolhoogeboom.nl en laat weten welke datum je wilt komen, wij sturen een bevestiging, indien je geen bevestiging ontvangt, neem dan contact op.

Lokatie theorielokaal: Fuik 1b te Warmenhuizen.