Ga naar hoofdinhoud
  • Gegevens

    We hebben het gigantisch druk met les schakelauto en hanteren een wachtlijst. Naar les met de automaat is vooralsnog minder vraag, wij bieden aan om totdat er ruimte is in een schakelauto de eerste 5 a 10 uur automaat te doen. Zo kun je toch spoedig starten en een goede basis vaardigheid ontwikkelen om je rijopleiding af te ronden in de schakelauto. * Alleen mogelijk als je woonachtig ben in de gemeente Schagen, Bergen of Alkmaar.
  • *Bij aanhangwagen rijles vul je 'ja' in.
  • Heb je voorkeur voor een bepaalde instructeur (s) kun je deze hier invullen. * Johan doet alleen nog automaat en BE opleidingen.
  • Wij nemen geen leerlingen aan die reeds bij een andere rijschool gelest hebben, kun je je autorijles alleen na 18.00 les nemen? Probeer het bij een andere rijschool , wij nemen je niet aan.

 

Er is na aanmelden een wachttijd, het kan zijn dat je enkele maanden moet wachten.  Wij raden aan eerst de theorie te behalen voor er gestart wordt met praktijkles of in ieder geval spoedig het theorie examen te regelen. Mocht je bij een andere rijschool wel snel terecht kunnen zou je je moeten afvragen waarom zij wel tijd hebben………

 Wij nemen wij GEEN leerlingen aan die eerder bij een andere rijschool gereden hebben. Kun je alleen na 18.00 les nemen? Probeer het bij een andere rijschool, wij nemen je niet aan.

Back To Top