Skip to content

9

Hoe en wat ?

Vanaf 16,5 jaar kun je autorijles volgen en vanaf de 17e verjaardag praktijkexamen doen. 
Wij verzorgen een goede theorie cursus  zodat je goed voorbereid bent op je theorie-examen. Natuurlijk kun je ook zelf leren en soms al binnen een aantal weken theorie examen doen bij het Cbr .
Theorie examen kan vanaf je 16e verjaardag gedaan worden en is 1,5 jaar geldig. De gemiddelde leerling doet 3 keer over het behalen van de theorie ( ongeacht opleiding niveau ) , onderschat de theorie dus niet.
Wij werken met zeer gemotiveerde en betrokken instructeurs die je vorderingen bijhouden doormiddel van een leskaart. Door intensief les te geven proberen wij het aantal benodigde lessen laag te houden. Je kunt thuis, op school of bij je werk opgehaald en weer afgezet worden. Wij geven rijles aan leerlingen uit Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Waarland. Wij geven les met 6 instructeurs .  Wij staan garant voor een kwalitatief goede en plezierige rijopleiding.

Onze lestarieven zijn duidelijk en helder, een lesuur is 60 minuten en geen 50 minuten waarmee veel rijscholen met een lage les prijs adverteren. Bij ons geen bijkomende kosten op een praktijkexamen.  Een rijles annuleren? Natuurlijk hoeft dit bij ons niet 48 uur voor de afgesproken les, wij werken met onze 1,2,3 regeling. Bij de eerste afzegging binnen 24 uur voor aanvang van de les betaal je niets, de tweede maal de halve rijles de derde maal dien je de volledige les te betalen, duidelijk en eerlijk.

 

Ben je geslaagd en heb je lessen over van je pakket? Wij storten overgebleven lessen terug op je rekening ook als je tussentijds besluit te stoppen met je rijopleiding.

 

Wij raden aan eerst de theorie te behalen voor er gestart wordt met praktijkles of in ieder geval spoedig het theorie examen te regelen.

In verband met grote drukte nemen wij alleen klanten, voor de personenauto aan, uit de dorpen Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Waarland.

 

Wij nemen geen leerlingen over van een andere rijschool die daar reeds examen gedaan hebben.

 

Je wilt het rijbewijs BE behalen? Ook hierin doen wij het anders, geen ellelange wachttijden om een intake te doen.  Heb je talent of ervaring met het rijden met aanhanger? Wij jagen je niet op kosten door standaard 6 uur les in te plannen maar 3 uur voorafgaand aan het examen is dan ruimschoots voldoende. Een dag en datum voor je praktijkexamen kunt je zelf uitzoeken ook hier hanteren wij korte wachttijden soms kan dit al binnen een paar weken. Wij rijden met een Mercedes Vito automaat, dit scheelt aanzienlijk in het aantal lessen wat je voor de BE nodig heb, na het behalen van het rijbewijs BE mag je zowel handgeschakeld als automatisch geschakeld met de aanhanger of caravan op pad.

Back To Top